Beurs

De Nieuwe Tijdsbeurs staat geheel zoals de naam al zegt in het teken van De Nieuwe Tijd en is een jaarlijks terugkerend fenomeen!

Deze Nieuwe Tijd begon tijdens het begin van het Waterman-tijdperk (17 augustus 1987). Gevolg enorme veranderingen: ons DNA verandert, we zitten midden in een evolutiesprong naar hoger bewustzijn. We zijn als het ware aan het ontwaken, systemen zijn aan het omkeren. We gaan duurzaam en bewust denken. We gaan van dualiteit naar eigen waarheid, we worden eindelijk zuinig op onszelf en onze aarde!!

 

Alles leren over Geluk? Bevrijding? Spiritualiteit?

Non-profit, inspiratie, lezingen, workshops, bijzondere ontmoetingen, Bewustzijn, zelfbewustzijn, zelfmeesterschap, life-muziek, lekker eten, gezelligheid, verantwoordelijkheid, spiritualiteit, zuiverheid, de komst van de nieuwetijdskinderen, coaching, heldere waarnemingen, nieuwe tijd kunst, mindfulness, meditatie, zelfgenezing, bewust leren omgaan met energieën, healing, ontdekken van levensdoel en talenten, contact met engelen en gidsen, contact met dierbaar overledenen, kaartlegging.

Twee dagen lang meer dan 20 spirituele disciplines. Collega’s die ik bewonder en graag een podium geef voor hun spirituele talenten

Heel de dag gratis te bezoeken demonstraties

 

Zaterdag en zondag:

Beide dagen de zaterdag en de zondag zijn er heel de dag doorlopend gratis te bezoeken demonstraties en lezingen. Op zaterdagavond is er vanaf 18.00 uur een buffet (15 euro) en daarna zullen vier aanstormende mediamieke talenten een gratis demonstratie geven! Op zondagmiddag komt Ton Bons met een gratis bloemensceance.

 

 

Maak er een weekendje uit van!

Het is een heel weekend onderdompelen in verdieping en Brabantse gezelligheid. Je ontmoet gelijkgestemden. En het is heerlijk toeven hier dichtbij de Rucphense bossen!

Door te reageren via de mail, kan je een heel weekend boeken.

Dat betekent van zaterdag 10.30 uur tot zondag 17 uur toegang tot een caravan of blokhut als accommodatie.

Doe mee aan een gezellig buffet op zaterdagavond om 18.00 uur. Voor het gratis avondprogramma verzorgd door Jo Suijkerbuijk en voor het buffet meld je je via t antwoordformulier op deze site aan. Vanaf 20.00 uur is er een prachtige spirituele demonstratie.

En bovendien op zondagochtend staat er een ontbijtje voor je klaar in de Gasterij, als start voor de tweede beursdag.

Kinderen welkom en gratis toegang!

Er is genoeg te bekijken en er is een heerlijke speeltuin buiten!

Adres:
Gasterij De Posthoorn
Pierestraat 16, Rucphen

Datum & tijden

13 & 14 oktober

10.30 uur tot 17.00 uur

Prijzen

Beurs 1 dag: € 7,50

Overnachting campingstyle € 15 (van te voren boeken)

Warm/koud buffet 14 oktober € 15 (aanmelden via deze site of via een pbtje op FB)

Avondprogramma zaterdag: GRATIS op vertoon van een entreebewijs van overdag

Ontbijt (belegde broodjes) 15 oktober € 5 (opgeven voor 4 oktober)

(ivm inkoop horeca graag na aanmelding ook daadwerkelijk komen of afmelden tot 2 dagen voor de beurs hartelijk dank voor het vertrouwen)

 

Wie doen er mee?

 

Berry Vincenta : Tekent een pasteltekening van je ziel. En channelt het verhaal van jouw ziel en proces wat vastgelegd wordt op CD.

Dorien Hoogerheide: Schrijfster van een aantal boeken waaronder:  “Verlicht je leven”. Op de beurs geeft Dorien inzichtelijke consulten met haar pendel.

Netty van Rijckevorsel: Ook Netty verzorgd een gratis demonstratie. Netty werkt al jaren met de Cosmic & Flower remedies welke een hele diepgaande transformatie kunnen geven. Op de beurs kan je hier dus mee kennis maken in een consult.

Annie Fens: Annie komt op zondag leest jouw tenen en masseert je voeten.

Ton Bons: Ton komt op zondag de gratis te bezoeken bloemensceance verzorgen.

Ursula Rebecca Ada Netta en Anna: Deze dames hebben de afgelopen jaren heel intensief gewerkt als Reiki-masters Tera Mai en Seichem. Op de beurs kan je dus kennismaken met deze Reiki-energie. Helende energie die voor iedereen na inwijding toegankelijk is. Op zondag wordt er en Reiki en spirituele/ intuitieve massage aangeboden.

Hans Boukes: Hans verzorgd dit jaar de buitenacitiviteit. Hij maakt de prachtigste fluiten.

Claudia Visser: Claudia is een aanstormend talent in de mediamieke wereld. Ze heeft zich de afgelopen tijd intensief toegelegd op een gedegen training die haar talent nu kan dragen. Heb je vragen over je ontwikkeling of procesmatige zaken in je leven die niet zo 1 2 3 op te lossen zijn maar vragen om een diepe blik vanuit de ongeziene wereld dan raad ik je aan een bezoekje te brengen bij Claudia.r

Denise van Hal; Eigenaresse van het Jubelcentrum. Wordt t tijd dat jij weer gaat jubelen in je leven? Denise is een coachende duizendpoot. Een ontmoeting is zeer aan te bevelen.

Martine van Tuijl: Martine verzorgd de info stand voor al je vragen rondom Ayahuasca.

Yvonne van Alphen: Yvonne is een natuurgeneeskundig medium. Op de beurs  werkt Yvonne als Numerologe, Medium, coach die op een diepe transformerende laag voor je kan kijken.

Helene Bockling: Om je even heerlijk te laten verwennen! Een intense voetreflexmassage is bij haar te boeken.

Jacqueline Reyrink: Jacqueline werkt als medium

Evelien Vorstenbosch: Natuur geneeskundig medium voor voedings advies en mediamieke consulten

Dorothe Albers: Spirit Art tekenend medium Indihra! Heel bijzonder zij tekent jouw dierbaar overledenen met een boodschap speciaal voor jou

Marja: Mediamieke consulten, drakenenergie natuurwezens buitenaardse energieen

Re New You: Nadine werkt met acces bars

Riet Bomhof: Iriscopie

Joyche: Prachtige lichtwerker, vernieuwend met haar boodschappen verkoop van transformatieve kruiden

Lindsey: EIK therapie; Enneagram Integratiekunde, welk persoonlijkheidstype ben je en waar zitten je blokkades en de opheffing hiervan.

Gerda: Esotherische accupuntuur. Accupunctuur op een diep spiritueel leavel.

 

 

Verkoopstands:

Treja: Natuurlijk ontbreekt Trees Gommers niet met al haar prachtige spirituele snuisterijen! Boeken, kaarten, edelstenen en prachtige beelden, je kan het zo gek niet bedenken en Trees heeft t voor je!

Nancy de Bruin: Nancy verkoopt speciale sieraden.

Programma:

 

Zaterdag:

 

13.30 – 14.30: Denise van Hal: Jubelen!

14.30 – 16.00: Evelien Vorstenbosch; natuurgeneeskundige voeding

16.00 – 17.00: Frans Lander; demonstratie magnetiseren

 

Zondag:

 

14.00 – 15.00: Netty van Reijckevorsel: Lezing over de Cosmic & Flower remedies.

15.00 – 16.00: Denise van Hal; Jubelen!

16.00 – 17.00: Ton Bons; boemensceance