Beurs

De Nieuwe Tijdsbeurs staat geheel zoals de naam al zegt in het teken van De Nieuwe Tijd en is een jaarlijks terugkerend fenomeen!

Deze Nieuwe Tijd begon tijdens het begin van het Waterman-tijdperk (17 augustus 1987). Gevolg enorme veranderingen: ons DNA verandert, we zitten midden in een evolutiesprong naar hoger bewustzijn. We zijn als het ware aan het ontwaken, systemen zijn aan het omkeren. We gaan duurzaam en bewust denken. We gaan van dualiteit naar eigen waarheid, we worden eindelijk zuinig op onszelf en onze aarde!!

Alles leren over Geluk? Bevrijding? Spiritualiteit?

Non-profit, inspiratie, lezingen, workshops, bijzondere ontmoetingen, Bewustzijn, zelfbewustzijn, zelfmeesterschap, life-muziek, lekker eten, gezelligheid, verantwoordelijkheid, spiritualiteit, zuiverheid, de komst van de nieuwetijdskinderen, coaching, heldere waarnemingen, nieuwe tijd kunst, mindfulness, meditatie, zelfgenezing, bewust leren omgaan met energieën, healing, ontdekken van levensdoel en talenten, contact met engelen en gidsen, contact met dierbaar overledenen, kaartlegging.

Twee dagen lang meer dan 20 spirituele disciplines. Collega’s die ik bewonder en graag een podium geef voor hun spirituele talenten

Heel de dag gratis te bezoeken demonstraties

 

Zaterdag en zondag:

Beide dagen de zaterdag en de zondag zijn er heel de dag doorlopend gratis te bezoeken demonstraties en lezingen. Op zaterdagavond is er vanaf 18.00 uur een buffet (15 euro) en daarna zal Jo Suijkerbuijk een gratis demonstratie verzorgen. Op zondagmiddag komt Ton Bons met een gratis bloemensceance.

 

 

Maak er een weekendje uit van!

Het is een heel weekend onderdompelen in verdieping en Brabantse gezelligheid. Je ontmoet gelijkgestemden. En het is heerlijk toeven hier dichtbij de Rucphense bossen!

Door te reageren via de mail, kan je een heel weekend boeken.

Dat betekent van zaterdag 11 uur tot zondag 17 uur toegang tot een caravan of blokhut als accommodatie.

Doe mee aan een gezellig buffet op zaterdagavond om 18.00 uur. Voor het gratis avondprogramma verzorgd door Jo Suijkerbuijk en voor het buffet meld je je via t antwoordformulier op deze site aan. Vanaf 20.00 uur is er een prachtige spirituele demonstratie.

En bovendien op zondagochtend staat er een ontbijtje voor je klaar in de Gasterij, als start voor de tweede beursdag.

Kinderen welkom en gratis toegang!

Er is genoeg te bekijken en er is een heerlijke speeltuin buiten!

Adres:
Gasterij De Posthoorn
Pierestraat 16, Rucphen

Datum & tijden

14 & 15 oktober 2017

11.00 uur tot 17.00 uur

Prijzen

Beurs 1 dag: € 7,50

Overnachting campingstyle € 15 (van te voren boeken)

Warm/koud buffet 14 oktober € 15 (opgeven voor 4 oktober)

Avondprogramma zaterdag: GRATIS op vertoon van een entreebewijs van overdag

Ontbijt (belegde broodjes) 15 oktober € 5 (opgeven voor 4 oktober)

(ivm inkoop horeca graag na aanmelding ook daadwerkelijk komen of afmelden tot 2 dagen voor de beurs hartelijk dank voor het vertrouwen)

 

Wie doen er mee?

 

Berry Vincenta : Tekent een pasteltekening van je ziel. En channelt het verhaal van jouw ziel en proces wat vastgelegd wordt op CD.

Dorien Hoogerheide: Schrijfster van een aantal boeken waaronder:  “Verlicht je leven”. Op de beurs geeft Dorien inzichtelijke consulten met haar pendel.

Netty van Rijckevorsel: Ook Netty verzorgd een gratis demonstratie. Netty werkt al jaren met de Cosmic & Flower remedies welke een hele diepgaande transformatie kunnen geven. Op de beurs kan je hier dus mee kennis maken in een consult.

Annie Fens: Annie komt op zondag de Tarot  kaarten leggen.

Ton Bons: Ton komt op zondag de gratis te bezoeken bloemensceance verzorgen.

Ada & Netta: Deze dames hebben de afgelopen jaren heel intensief gewerkt als Reiki-masters Tera Mai en Seichem. Op de beurs kan je dus kennismaken met deze Reiki-energie. Helende energie die voor iedereen na inwijding toegankelijk is.

Rob van den Heuvel: Rob heeft zich al tientallen jaren verdiept in werkelijk alle vormen van healing. Hij is uit de eerste hand ingewijd als Reiki-master door grondlegster Kathleen Milner. En verzorgd nu al enkele jaren de Reiki-opleiding bij SCR.

Een bezoekje aan zijn tafel bij fysieke klachten of interesse in healing is zeer de moeite waard.

Louis Mouws: Louis is te vinden in de healing hoek. Hij zit op een stoel en je kan vrijblijvend plaats nemen naast hem om in stilte een healing/magnetisatie te ondergaan.

Yvette Serra: Yvette is een getraind Luisterkind werker en bij haar kan je dus terecht voor alle

vragen rondom kinderen. Als medium kan ze je ook antwoord geven op alle andere vragen.

Esther Heijnen: Esther heeft zich de afgelopen jaren geschoold in de mediamieke omgang met hooggevoelige kinderen. Esther heeft een mindfulnes programma ontwikkeld om op verschillende scholen daarmee aan de slag te gaan. Heb je het gevoel dat jouw kind speciaal is en ‘anders’ dan de andere kinderen dan is een bezoekje aan haar tafel zeer de moeite waard.

Jolanda Tijmstra: Jolanda heeft een praktijk in Gilze als creatief therapeut en PRI therapeut. PRI is een bewustzijnsleer die ook wel LoveMath wordt genoemd om zijn liefdevolle effecten. Jolanda zal ook een gratis demonstratie verzorgen. Waarin zij uitleg geeft over; je gewoon goed voelen? Hoe doe je dat?

Mariella Verhagen; Mariella werkt als medium je kan met al je persoonlijke vragen bij haar terecht

Claudia Visser: Claudia is een aanstormend talent in de mediamieke wereld. Ze heeft zich de afgelopen tijd intensief toegelegd op een gedegen training die haar talent nu kan dragen. Heb je vragen over je ontwikkeling of procesmatige zaken in je leven die niet zo 1 2 3 op te lossen zijn maar vragen om een diepe blik vanuit de ongeziene wereld dan raad ik je aan een bezoekje te brengen bij Claudia.r

Denise van Hal; Eigenaresse van het Jubelcentrum. Wordt t tijd dat jij weer gaat jubelen in je leven? Denise is een coachende duizendpoot. Een ontmoeting is zeer aan te bevelen.

Martine van Tuijl: Martine verzorgd de info stand voor al je vragen rondom Ayahuasca.

Ria de Vries: Handlezen, wastekening, foto lezen, cartouche kaarten.

Bob Slangen: Expert in het uitleggen van dromen, betekenis van speciale dromen en beeldentaal.

Elise van Gaemeren: Elise verzorgt de workshop stenenschilderen, bij binnenkomst kassa kan je je daarvoor inschrijven.

Jeanne Mouws: Jeanne is een getraind medium die op de beurs “Het spel der verlangens” met je speelt. De uitkomst geeft een kijkje in je diepste verlangens.

Claudia Visser: Medium, coach die op een diepe transformerende laag voor je kan kijken.

Yvonne van Alphen: Yvonne is een natuurgeneeskundig medium. Op de beurs op de beurs werkt Yvonne o.a. middels Kinesiologie

zodat jouw meridianen weer in balans komen wat de basis is voor een goede gezondheid. Ook kan je met al je vragen rondom gezondheid en de diepere oorzaken daarvan bij haar terrecht.

Francine van Yperen: Medium en coach.

Helene Bockling: Om je even heerlijk te laten verwennen! Een intense voetreflexmassage is bij haar te boeken.

Hellen en Monique; Heerlijke massage die diep helend werkt. Samen met het gebruik van klankschalen.

 

Buitenactiviteit: Elise Gaemers: Workshop Pebble Painting! Zo leuk om te doen je leert de meest mooie technieken om prachtige stenen te beschilderen! Start workshop 15.00 uur!

 

Verkoopstands:

Treja: Natuurlijk ontbreekt Trees Gommers niet met al haar prachtige spirituele snuisterijen! Boeken, kaarten, edelstenen en prachtige beelden, je kan het zo gek niet bedenken en Trees heeft t voor je!

 

Bram van Es: Kunstenaar die zijn prachtige ringen en schilderijen aanbiedt op de zaterdag.

Saskia Lillith: Prachtige stand met handgemaakte zilveren sieraden en edelstenen op de zondag.

 

Programma:

 

Zaterdag:

12.00 – 13.00: Jolanda Tijmstra:  “Je gewoon goed voelen, hoe doe je dat ? ”

13.00 – 14.00: Netty van Reijckevorsel: Lezing over de Cosmic & Flower remedies.

14.00 – 15.00: Rob van den Heuvel: demonstratie Reiki Tera-Mai en Seichem

15.00 – 16.00: Esther Heijnen:  Lezing over het Hooggevoelige kind

16.00 – 17.00: Martine: Lezing en voorlichting Ayahuasca

 

Zondag:

11.00 – 12.00: Martine: Lezing en voorlichting Ayahuasca

12.00 – 13.00: Jolanda Tijmstra:  “Je gewoon goed voelen, hoe doe je dat ? ”

13.00 – 14.00: Netty van Reijckevorsel: Lezing over de Cosmic & Flower remedies.

14.00 – 15.00: Rob van den Heuvel: demonstratie Reiki Tera-Mai en Seichem

15.00 – 16.00: Esther Heijnen: Lezing over het hooggevoelige kind

16.00 – 17.00: Ton Bons; boemensceance