Persoonlijk consult

consultstoelPersoonlijke sessie

Een sessie is een persoonlijk gesprek van ongeveer anderhalf uur. Ik voel meestal precies de oproep die je aan mij geeft. En samen met mijn begeleidende gidsen maak ik contact met de beweging die jij innerlijk mag maken. Het geeft inzicht, het maakt je bewust. En je wordt zelf weer de kapitein van jou zijn.
Zo kan het zijn dat we samen langs je voorouderlijke voorouderlijnen reizen, je vorige levens en of jouw dierbare overledenen. Jouw begeleidende gidsen. Zelfs met je eigen hogere zelf want we bezitten veel meer wijsheid als dat waar we ons dagelijks bewust van zijn.
Samen gaan we kijken wie jij in je diepste zelf bent. Je mag me alles vragen en je krijgt op alles antwoord zoals het mij gegeven is door de universele werelden om ons heen.
In deze persoonlijke sessie krijg je van mij de ‘tonaties’ (zoals mijn gidsen dat noemen) om jou weer als vanzelfsprekend terug te helpen naar jezelf en om je in de volgende stap te zetten van voortdurende verandering waar wij hier op aarde in leven.
Je maakt daardoor de beweging terug naar jezelf en alle antwoorden in jezelf. De ‘tonaties’ worden via mij aan je doorgegeven en na een sessie met mij kun je als vanzelf de eerstvolgende stap innerlijk zetten.

Een sessie kan persoonlijk face to face plaatsvinden of via de telefoon.

Face tot face
Kosten: 75 euro per sessie
(ook mogelijk op locatie met een reiskostenvergoeding)

Telefonischphone
Een persoonlijke sessie kan ook telefonisch plaatsvinden. Je mag me mailen of appen voor het plannen van zo’n telefonische afspraak. Nadat je betaling bij me binnen is maken we een afspraak voor een belmoment. Jij belt me dan middels een vaste lijn. De sessie is verder precies hetzelfde als een face to face sessie.
Kosten: 75 euro per sessie