Over Mij

jo-oktober-2015-01Spiritueel Centrum Rucphen is opgericht door mij, Jo Suijkerbuijk.

Ik ben een mediamiek kanaal en van kleins af aan al geïnteresseerd in de vele werelden om ons heen. Vanaf dat ik mij herinner ben ik op onderzoek geweest naar wat ik voelde en wat ik zag. Vijfentwintig jaar geleden begon ik met de studies Astrologie, Numerologie, Tarot en handlijnkunde. Ik verdiepte me in spirituele filosofieën en ik startte met het volgen van intuïtieve cursussen. Ondertussen begon ook mijn lange reis in de psychiatrie waar ik als verpleegkundige kwam te werken. Hier startte mijn onderzoek naar ‘the mind’ van mijn medemens. Tijdens mijn werk kwam ik in aanraking met veel complexe geestelijke ziektebeelden. Waarin ik ook weer naar spirituele antwoorden zocht. Na 18 jaar vond ik het tijd om een andere koers te gaan varen. En in september 2011 startte ik met het Spiritueel Centrum Rucphen.

De “Nieuwe tijd “was aangebroken! En het voelde voor mij op dat moment goed mijn plek in te nemen die mij beter paste. Jou namelijk te wijzen op je innerlijk licht, je daaraan te verbinden. Jouw intuïtieve talenten te begeleiden en je te wijzen op je persoonlijke bestemming op aarde.

Ik had veel geleerd van de donkere gebieden waarmee ik in aanraking kwam in de psychiatrie. En van de vele ontmoetingen die ik had met andere mediums. Op die manier ontdekte ik mijn eigen vorm. Maar mijn belangrijkste leermeesters zijn Zacharias en Indra. Zij zijn niet mijn enige begeleiding maar wel mijn rechtstreekse aanspreekpunten. Hen ben ik bijzonder dankbaar voor de lering en de wijsheid die ik heb mogen ontvangen en nog dagelijks krijg.

Ik dank werkelijk waarlijk alle door mij heen gegeven ontmoetingen en sessies die mij gemaakt hebben tot wat ik nu ervaar. Ik ben enorm gezegend door mijn werk, mijn passie te leven. Dank je wel. Ik hoop van harte dat je jezelf hierin kan lezen.

jo-quotes-acceptatie

Hoe kan je mij boeken en bevragen?

Graag via de mail en of een telefonische app.
Ik ben nog steeds zelf mijn eigen secretaresse en wil dat graag zo houden. Liever niet bellen. Via die kanalen kijken we of er ruimte is in mijn groepen want groter als 8 gaan de groepen niet. In een groep van mij zijn is erg intens en er is niet altijd ruimte. Een persoonlijke sessie is altijd te boeken soms moet je wel even wachten. Maar in principe is er altijd een mogelijkheid tot contact.