Sister Power – speciaal voor vrouwen

“SisterPower”

sisterpowerweekendSamen met Annemarie van Hees (lichtwerker van de eerste orde, medium en coach) organiseer ik een speciaal weekend, intens en spiritueel voor vrouwen. In het prachtige, rustige en bosrijke Rucphen.

Je bent een prachtige, talentvolle en levendige vrouw, maar dat voel je niet altijd meer! Plots realiseer jij je dat jouw leven niet gaat, zoals je 15 of 20 jaar geleden had gehoopt. Keuzes die je gemaakt hebt, al dan niet bewust, hebben geleid tot een leven, dat misschien niet helemaal (meer) bij je past. Clichés blijken plotseling ook over jou te gaan. Vaak door relatie(s), kinderen of werk raak je een stuk van de levenslust kwijt. Jij draagt veel verantwoordelijkheden en ook zorg voor anderen, waardoor jij jezelf kwijt raakt . Ben jij op zoek naar die levenslust of ben je beslissingen aan het nemen over dingen die je niet meer passen ?

Een liefdevolle krachtige en onvoorwaardelijke relatie begint met een relatie met jezelf!

In dit weekend staat het verbinden met jouw krachtige vrouwelijke oerprincipes centraal zoals: zachtmoedigheid, sensueel, vrij, onbevangen, ontvangen, overgave, intuïtief, onvoorwaardelijk en je kwetsbaarheid laten zien. Om de grote sterke vrouw in je te vinden zal je eerst aandacht moeten geven aan je pijnen en blokkades uit het verleden. Je werkt aan grenzen stellen vanuit je hart voor de liefde voor jezelf. We gaan je helpen je hart volledig te openen en thuis te komen in een zuiver zijn met jezelf. Je leert emoties en gevoelens sneller door je systeem te laten stromen zodat je niet blijft hangen in oude patronen en angsten. Of angsten van anderen. Je wordt door ons uitgedaagd om in je oneindige fijngevoeligheid, acceptatie loslaten en intuïtie te stappen.

Nu is het tijd voor jou!

Wie ben jij?

Wat is jouw oer-vrouwelijke kern! Door middel van oefeningen zullen wij je wijsheid en je intuïtie activeren. We leren je in balans te komen met je mannelijke en vrouwelijke energie. Dus het zachte en het krachtige principe van jouw kern. De verbinding tussen jouw mannelijke en vrouwelijke principe maakt je heel. En je zal beseffen dat alles wat buiten je is van binnen uit je komt.

Wij werken praktisch met oefeningen, o.a. meditatie en visualisatie-oefeningen. We werken met je lichaam, jouw vrouwelijke krachtbronnen, jouw wijsheid. Vol humor en daadkracht.

Een greep van wat jou te wachten staat

Jij wordt heerlijk in de watten gelegd! Plezier en verbinding met andere vrouwen Een heel weekend vooral met jezelf bezig zijn Je wordt verrast en zult veel lachen. Er zijn ook serieuze maar vernieuwende werkvormen.

En als je dan weer naar huis gaat zal je ‘thuis’ zijn in jouw vrouwelijke kracht, wijsheid, zachtheid, intuïtie, sensualiteit, daadkracht. Je zal een heerlijk gevoel ervaren van balans en evenwicht. En van daaruit weer stappen in je dagelijkse dingen kunnen zetten! Je gaat met een eigen plan naar huis, maar ook met een rugzak vol inzichten en zelfliefde.

Dus niet meer twijfelen! Meedoen!

31 aug, 1 en 2 sept 2018

Data : vrijdag  (19.00 uur) tot zondag  (14.00 uur)
Plaats : Rucphen, Kromme Elleboog 3

Kosten : €345,= (alle dagen incl. alle maaltijden, hapjes en drankjes, twee overnachtingen. Je deelt de slaapplaatsen met meerdere dames).
Je kunt je inschrijven via: de contactpagina van deze website of bellen met mij! Wij hebben er zin! Kom je ook? Dit is een heerlijk cadeautje aan jezelf!!!

Jo Suijkerbuijk  M 06 12200033 en Annemarie van Hees

 

img_2435