Spiritueel Mediamiek Weekend

”Verbinden tussen twee werelden in eigen land”

Wil je er eventjes helemaal tussenuit? Even alles loslaten en helemaal tot jezelf komen? Wil je zelf ervaren, hoe bijzonder jij in verbinding kan komen met de spirits? Met jouw geestelijke begeleiding? Schrijf je dan in voor het spiritueel weekend!

Rust

Tot jezelf komen

Mediamiek leren verbinden

Gelijkgestemden ontmoeten

Je hoeft alleen maar je tas te pakken en de rest wordt allemaal voor je geregeld! Het wordt een (geheel verzorgd) weekend, waarin we door middel van meditatie en allerlei oefeningen contact gaan maken, met jouw gidsen en met jezelf.  Wandelen en mediteren in het heerlijke grote bos achter het centrum en  En bij mooi weer kan je een plons maken in het buitenbad. Er is genoeg vrije tijd. En tijd voor gezelligheid.

De groepssessies vinden plaats in het centrum. Naar aanleiding van de groepssamenstelling pas ik de inhoud van de sessies aan op de behoefte die er is. Doordat je aaneengesloten met elkaar bent is het een heel intens maar ook super-relaxed weekendje om mooie spirituele en intuïtieve stappen te zetten.

Programma

  • Het programma bestaat uit spirituele groepssessies waarin je jezelf leert kennen middels eeuwenoude technieken waaronder tarot, numerologie, astrologie en handleeskunde. Daarnaast leer je contact te maken met je gids en dierbaar overleden personen. Je maakt een begin met technieken zoals automatisch schrift en channeling. Het niveau is afhankelijk van je spirituele niveau.
  • Volledige catering (uitgebreid ontbijt, verse biologische- vegetarische lunch en diners) heerlijke hapjes en drankjes. Inclusief dieetwensen.
  • Overnachting met je groepsleden in een 5persoons houten accommodatie op loopafstand van het centrum. (hele goeie matrassen!).
  • Tweede avond: ontspannen en (eventueel borrelen) gezellig samen zijn met elkaar.

 Kwalitatief hoogstaande cursus mediamiek ontwikkelen!

Kortom een weekendje waarin alles zit! En waarbij je heerlijk verwend wordt!!

Praktische informatie

  • Twee overnachtingen. Je arriveert vrijdagmiddag vanaf 16.00 uur en je vertrekt zondagmiddag rond 16.00 uur.
  • Groepsgrootte: 6 tot 10
  • Prijs 350 euro. Toeslag als je graag alleen wilt slapen: 45 euro per nacht (beperkt)

Heb je interesse? Stuur een mail (zie rechts). Als je aanbetaling van 50 euro binnen is ben je verzekerd van een plekje!