Spirituele reis Ibiza

Bewustzijnsverruiming op Ibiza!

 

 

Na één bezoek aan Ibiza was ik verkocht. De energie die ik daar heb mogen ervaren, heeft mij geïnspireerd om spirituele reizen naar Ibiza te organiseren. De energie op Ibiza geeft je toegang tot een immens gevoel van vrijheid. Alleen al daar zijn geeft een beweging in je bewustzijn waardoor je als vanzelf heel diep kunt voelen en ervaren. De meest mooie visioenen heb ik ervaren tijdens mijn momenten op Ibiza.

 

In november is het eiland in ruste, waardoor de vooral spirituele energie heel goed voelbaar is. En er is nog grote kans op heel aangename temperaturen. November staat voor naar binnen gaan, naar inkering in jezelf.

 

De 5-daagse reis staat dan ook in het teken van een eigen persoonlijke bewustzijn verruimde reis waarin jouw eigen relatie met jezelf belangrijk is en aandacht krijgt. Dat wat nog in je ligt te slapen krijgt aandacht dat wat vanuit het onbewuste gevoeld mag worden krijgt ruimte.

Met als gevolg transformatie van oude onbewuste gedragingen, gevoelens en programma’s.  Het gevolg is dat je vanuit een betere verbinding met jezelf de creator aan het stuur kunt zetten. Je kan welbewust invulling geven aan je leven. Je kan bewust gaan manifesteren en het in de stof leven. Jouw leven wordt een welbewust gekozen en authentiek avontuur!

 

De setting is een prachtige Finca op een heuvel met heel veel privacy en uitzicht op de zee. Het strand Cala Vadella is dan ook op wandelafstand van de Finca. De Finca is erg ruim en is van alle gemakken voorzien.

Daarnaast zorg ik dagelijks voor heerlijke ontbijtjes, lunch en diners. Tussendoor lekkere versnaperingen en heerlijke drankjes.

 

In de ochtend ben je van harte uitgenodigd om samen met mij te mediteren voor het ontbijt.

De verdere dagen zijn niet voorzien van een ‘programma’. Ik nodig je de eerste dag uit voor een persoonlijk gesprek waarin je samen met mij je wensen kenbaar geeft. De rest van de retraite is er meer dan genoeg ruimte om te reflecteren en te verdiepen.

Ook de groepservaringen zijn niet gepland. Ze zullen vanzelf ontstaan of niet. Alles is dus gericht op jouw behoefte. Het reisgezelschap is klein. Er is veel persoonlijke aandacht.

 

Ben je iemand die al langere tijd bezig is jezelf te spiritueel te ontwikkelen en is het groeien in bewustzijn een wens?

Ben je iemand die anderen coacht en weinig tijd en ruimte heeft om even echt aandacht aan jezelf te besteden?

Aarzel dan niet want dan is deze 5-daagse reis een heerlijk kado aan jezelf!

 

In het dagelijks leven werk ik als medium, coach en begeleid ik groepen. Train collega ’s in hun mediamieke vaardigheden. Begeleid ik Ayahuasca-ceremonies. En in die zin zet ik mezelf helemaal in om je in deze retraite te begeleiden.

 

 

 

-11 tot en met 15 november 2017-

 

 

healing-ibizaPraktische informatie:

Groepsgrootte: 3 tot 7 personen
Prijs: 750  euro per persoon. (aanbetaling 450 euro)
Deze prijs is inclusief:

  • Elke dag ontbijt een heerlijke lunch en diner
  • Elke ochtend geleide- en gezamenlijke meditatie
  • Persoonlijke gesprekken
  • Alle overnachtingen in een gedeelde kamer.
  • Lekkere hapjes en alle drankjes in het huis
  • Transfer van en naar het vliegveld.

en exclusief:

  • Reisverzekering.
  • Vliegticket (op dit moment 71 euro!)

 

DSC_0419-uitsnede

Interesse?

Niet meer twijfelen! Dit is een heerlijk kado aan jezelf! Mail me voor verdere info! Tot november!